Thematische ontwikkelgroep

Deelname aan een thematische ontwikkelgroep.

Onze tools zijn steeds in ontwikkeling. De wetenschap en de ervaring en mogelijkheden in ondersteuning van mensen groeit elke dag.

Als u wil, kan u deelnemen aan deze ontwikkeling.

U kan onze aandacht vestigen op een thema waar u nog steeds tegenaan loopt. Dat kan ons inspireren om mensen bij elkaar te brengen om hier rond verder te zoeken en om zo te komen tot nieuwe maatregelen in onze mand.

U kan ook zelf deel uitmaken van een groepje dat samenkomt rond een bepaald thema. Soms vragen wij experts, ervaringsdeskundigen en of mensen die er alle dagen mee aan de slag gaan, om in een kleine groep verder materiaal te ontwikkelen. Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een thematische werkgroep om mee verder te denken aan verdere ontwikkelingen kan u zich hiervoor altijd inschrijven via onze website.

De groepen en hun thema worden regelmatig aangekondigd op de website en in onze nieuwsbrief. U kan ons ook altijd laten weten rond welk thema u graag uitgenodigd wordt via mail of via ons contactformulier.

Voor een deelname aan een dergelijke denktank kan u een vrijwilligersvergoeding krijgen…naast input van de andere mensen uit de groep en naast de gezellige werksfeer waar we samen voor zorgen 😉