Visie

Door individuele mensen te ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, wensen wij bij te dragen aan een fijnere maatschappij.

GOEVIE ! staat voor “Goesting voor iedereen !” Wij wensen in de eerste plaats leerlingen weer goesting te geven om te leren en zich verder te ontwikkelen, doordat zij voelen dat ze daar competent voor zijn. Tegelijk geloven we dat onze leerkrachten dan ook weer met meer goesting naar hun klas(sen) zullen gaan, omdat zij voelen dat zij echt groei kunnen realiseren.

Een mens wordt er gelukkiger van, als hij het gevoel heeft van betekenis te zijn voor zijn medemens. We zijn nu eenmaal een sociaal wezen, we hebben elkaar nodig. Wij willen samenwerken om het beste uit mekaar naar boven te halen.

Wij voorzien daartoe verzamelingen tools die mensen naar believen gebruiken.

We leven in een digitaal tijdperk, dat niet meer stil staat. Bovendien is onze maatschappij voortdurend in beweging. Iedereen heeft tijd te kort en iedereen heeft het druk, druk, druk…. Leerkrachten, hulpverleners en ouders zitten meer dan eens met de handen in het haar, op zoek naar rust en oplossingen. Met het ontwikkelen en aanbieden van deze digitale tool hopen we toch mee te kunnen helpen aan het verleggen van stenen. Dus misschien kan deze digitale tool al een beetje rust en efficiëntie brengen bij het zoeken naar oplossingen.

Ook de eigen keuze van elk individu is voor ons van groot belang. Iedereen is anders en dat maakt het leven en de wereld net kleurrijk en boeiend. Dus wij schrijven niet voor wat het beste is voor jou. We laten het jou zelf uitzoeken. Indien gewenst, kunnen we jou daar natuurlijk bij helpen.

Daarom wil GOEVIE ! ook voor jullie zijn als de hond van Disney: lange oren om goed te luisteren, een scherpe neus die heel vindingrijk is en stevige poten die hem op de grond houden ondanks vele uitdagingen.