Het online platform is ontwikkeld om leerkrachten, leerlingen en hun ouders, CLB’ers, bijlesgevers, therapeuten en andere onderwijspartners gezamenlijk aan de leernoden van de leerling te laten werken. Door onze vertaling in zowel eindtermen en leerplandoelen als in WHO-terminologie kan iedereen elkaar verstaan, binnen en buiten de school.

Leraren, ouders, leerlingbegeleiders, CLB’ers, ondersteuners, externe partners: allen kunnen samenwerken in één digitaal plan om het leren van elke leerling op een handelingsgerichte manier te versterken. De school en ouders bepalen wie op welk moment toegang krijgt en of men mag meelezen of meeschrijven in het dossier (GDPR-proof).

Het leerplatform is bedacht door leerkrachten, leerlingbegeleiders en zorgcoördinatoren met jarenlange ervaring in diverse Vlaamse scholen. Hun kennis is aangevuld met input van diverse onderwijspartners, andere online platformen en kennis vergaard uit de wetenschap. Lees hier meer over Goevie.

Als jouw school het platform ten volle benut, krijg je overzicht en inzicht in de noden van de leerlingen binnen je klas en school, maar er is meer:

 • We laten je zien waar je als school kunt professionaliseren
 • Opgedane ervaring en professionalisering wordt automatisch aan jouw collega's doorgegeven
 • Je vermijdt dat collega's elk apart eenzelfde tool ontwikkelen. Geen dubbel werk meer!
 • Jouw school krijgt zicht op de noden in jullie doelgroep en welke bijbehorende tools je kunt aankopen
 • Jullie komen tot een doelgericht en coherent zorgaanbod
 • Jullie vormen als school een afgestemd zorgteam en worden echt ‘the village around the child’
 • Nieuwe collega’s weten direct hoe jullie werken en welke tools en acties zij ‘meester’ moeten worden
 • Je kan als school ook je professionalisering evalueren: helpt onze vernieuwing om meer leerwinst te realiseren?

Besluit je met ons in zee te gaan? Leuk! We beginnen onze samenwerking met een training op maat. Eerst kijken we hoe jullie als school jullie "village" vorm (willen) geven. Samen brengen we in beeld hoe jullie efficiënte samenwerking rond leerKRACHT zien. Op basis van deze ambitie van jullie halen we uit Goevie de werkwijze en configuratie die op dat moment best past. We leiden betrokkenen binnen de school op om de visie te concretiseren en om de applicatie daarvoor te gebruiken. We brengen samen jullie basisaanbod in kaart en verwerken de eerste dossiers. Vanaf daar kunnen jullie zelf verder aan de slag. Een contingent gratis hulplijn blijft ter beschikking.

Je kan de APP gerust op je mobieltje gebruiken voor een snelle invoer of raadpleging. Op dit moment is ze nog enkel ontworpen voor desktop.

Wat je betaalt hangt af van het aantal leerlingen of aantal documenten die gebruikt gaan worden. Benieuwd naar een inschatting? Neem contact met ons op.

Ja, je kunt gratis één dossier aanmaken om te zien hoe de web-app werkt en om te kijken of het iets voor je is. Onze klassenfiltertool voor binnenklasdifferentiatie is echt schoolgebonden. Hiervoor neem je best vrijblijvend contact met ons op voor een demo. Je kan dit niet vinden op onze website.

We komen graag in contact met gelijkgestemde organisaties die onze visie en waarden delen, die graag willen bespreken hoe ze kunnen samenwerken met Goevie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leerlingen en om hen in hun noden te voorzien. Er zijn verschillende opties om samen te werken met Goevie, van het leveren van praktische hulp, van kennis en meedenken over het platform tot aan het toevoegen van jouw tool aan de Goevie WEB APP en op maat gemaakte merksamenwerkingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

GOEVIE WEB APP
registreer hier
 • Ondersteunt inclusief onderwijs door automatisering, samenwerking en een databank vol concrete tools
 • Is gemaakt door en voor het onderwijs op basis van ervaring en wetenschappelijk onderzoek
 • Geeft inzicht in en oplossingen voor de leernoden van leerlingen
 • Is perfect te integreren in elk leerlingvolgsysteem
 • Werkt van kleuteronderwijs tot volwassenonderwijs
 • Heeft al meer dan 300 geregistreerde gebruikers
 • Biedt scholen, leerlingen en hun ouders en onderwijspartners een digitaal samenwerkingsplatform
 • Minder verslag- en vergadertijd, minder administratie en gedaan met dubbel werk

Benieuwd naar wat Goevie
jou kan brengen?

Vraag een demo op maat Boek een training