Onze werkwijze

Knap dat jullie besluiten om met ons in zee te gaan! Zo gaan we te werk:

Stap 1
Laat ons weten wie jullie zijn door een training aan te vragen of mail naar info@goevie.be

Stap 2
Wij nemen contact met jullie op. Goevie is een samenwerkingstool, dus kijken we eerst naar jullie noden op dit vlak. We bespreken samen de gewenste training waarin we eerst de basis tot samenwerken verstevigen. Tegelijk krijgen we zo ook in kaart  wat jullie nodig hebben van de Web App om efficiënt en doelgericht samen te werken. Zo kunnen we met jullie een passend plan laten ontstaan om de school/organisatie op te leiden en te coachen om het systeem op eigen maat te sturen en te gebruiken. (Jullie kunnen kiezen uit een basistraining voor enkel de noodzakelijke modules of een uitgebreide training, waarin we aan de slag gaan met het opzetten van een leergroep in de school.  We gaan themagericht coachen en sjablonen op maat maken.) We bezorgen jullie een offerte en spreken de trainingsdata af.

Stap 3
Tijdens de training verkennen we de noden binnen de school/organisatie en versterken we de krachten. We personaliseren de Web App en coachen jullie om er mee te kunnen werken. Samen pakken we de eerste dossiers of sjablonen aan, zodat jullie vanaf daar verder zelf aan de slag kunnen. Jullie krijgen een handleiding mee om op terug te vallen. Tijdens een terugkeermoment behandelen we al jullie vragen.

Stap 4
Nu is het aan de school/organisatie! We verwachten dat jullie de tijd investeren om het systeem voor jullie omgeving werkbaar te maken. Heb je dit eenmaal gedaan, dan zullen jullie samen met de leerlingen er voortaan de vruchten van plukken.

Welke trainingen kunnen we volgen?

Basistraining 

De basistraining bestaat uit 2 hele dagen of 4 halve dagen + een terugkeermoment van 1 halve dag. Deze training ziet er als volgt uit: 

Dag 1 

Deze dag staat in het teken van elkaar leren kennen, de noden en krachten voor samenwerken van het team in kaart brengen. We leren jullie de App gebruiken en kijken wat jullie van Goevie nodig hebben, waar ligt jullie draagvlak? 

Dag 2 

Op deze dag beslissen jullie heel concreet hoe en waarvoor jullie het platform gaan gebruiken. Samen zetten we de eerste dossiers en gepersonaliseerde sjablonen in de WEB APP en maken we alles klaar zodat jullie zelf verder kunnen. 

Terugkeermoment 

We behandelen jullie vragen en moeilijkheden en ontwikkelen indien nodig extra sjablonen.

Uitgebreide training

De uitgebreide training beslaat alle onderdelen van de basistraining (dag 1 + dag 2 + terugkeermoment) + extra halve dagen (volgens wens) waarin we een leergroep in de school/organisatie opzetten, themagericht coachen en een sjabloon op maat opmaken. 

Hierna kun je zelf rond thema’s aan de slag en eigen sjablonen maken. Of boek verdere begeleiding voor meerdere thema’s. (Thema’s zijn deelverzamelingen uit de grote Goevie databank die noden groeperen die bij jullie vaak voorkomen. Zo maakten scholen al sjablonen rond sociale vaardigheden, leerlingen die sneller leren of leerlingen zelfstandig leren werken.)

Tarief training 

Voor alle trainingen geldt een tarief per coach: 
€420,- voor een halve dag (3 uur) of €800,- voor een hele dag + € 0,39 per kilometer reiskostenvergoeding. 

Max 20 deelnemers per groep/coach.
Boven de 20 deelnemers rekenen we een extra coach per 20 deelnemers (bvb 25 deelnemers= 2 choaches).

GOEVIE WEB APP
registreer hier
  • Ondersteunt inclusief onderwijs door automatisering, samenwerking en een databank vol concrete tools
  • Is gemaakt door en voor het onderwijs op basis van ervaring en wetenschappelijk onderzoek
  • Geeft inzicht in en oplossingen voor de leernoden van leerlingen
  • Is perfect te integreren in elk leerlingvolgsysteem
  • Werkt van kleuteronderwijs tot volwassenonderwijs
  • Heeft al meer dan 300 geregistreerde gebruikers
  • Biedt scholen, leerlingen en hun ouders en onderwijspartners een digitaal samenwerkingsplatform
  • Minder verslag- en vergadertijd, minder administratie en gedaan met dubbel werk

Benieuwd naar wat Goevie
jou kan brengen?

Vraag een demo op maat Boek een training